Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsutije ballonfiguren maken
Bedrijfsuitje ballonvouwen

Film maken

Filmteambuilding - Film, Commercial, Lipdub, TV-programma of Mediatraining produceren


Filmteambuilding is de unieke motivatiebeleving dat plezier, entertainment, humor en het bouwen aan een perfect op elkaar afgestemd team combineert!

Daarnaast kan je als filmcrew ook functioneel produceren. Zo is het mogelijk om belangrijke boodschappen die voor de organisatie van belang zijn op ludieke wijze in jouw hilarische film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining kan verweven.

Dit bedrijfsuitje is ontwikkeld door professionals in de televisie, film en evenementen industrie.
Vanuit deze expertise is het concept Filmteambuilding geboren.

Jouw uitje vol plezier & teambuilding

Maak bijvoorbeeld samen een film zoals The Spy Who Loved Me, The Hangover, New Kids, Een Superhelden film of een eigen Hollywoodwaardig script. De basis van Filmteambuilding is dat je in teamverband aan de slag gaat met de disciplines uit de filmbranche. Denk hierbij aan de bediening van een professionele camera, geluid, licht en het script. Daarnaast komen de functies als regisseur, opnameleider, visagie, setdressing, filmklapper, runner, acteurs en actrices aan bod. Afhankelijk van de groepsgrootte verdelen we deze in een aantal filmcrews. Iedere groep krijgt een begeleider met kennis van het Film & televisie vak.

Om de kwaliteit van Filmteambuilding nog meer kracht bij te zetten zal er naast de begeleiders ook een professionele producent aanwezig zijn die de groepen instrueert en inspireert.

Conform het script transformeren de deelnemers met hulp van props, rekwisieten en kostuums in de gewenste personages, zoals bijvoorbeeld een filmcrew-outfit, extravagante kleding, pruiken, zonnebrillen en aparte hoeden. De groepen worden geŽnthousiasmeerd door publieksopwarmers(collega's) om tot het uiterste te gaan en hun gedeelte van de film tot een Oscarwaardig filmisch kunstwerk te brengen. Je kunt spreken van een hilarische happening!

Als de film is bijna af is zal de regisseur roepen: It is a wrap!! Alle gedeeltes van de film zijn klaar om gemonteerd te worden door het team van Filmteambuilding. Zij gaan het geschoten materiaal monteren zodat het gepresenteerd kan worden tijdens jouw eigen oscar awards!

Video filmpje

Filmteambuilding laat jou optimaal de wereld van film beleven met veel plezier & hilariteit. Ook zal het team spirit gevoel hoog zijn omdat een film, commercial, lipdub, tv-programma of mediatraining alleen tot stand kan komen door samenwerking binnen de crew.

Prijs: Vanaf € 39,- p.p.

Filmteambuilding
Tel. +31 (0)6 21 13 25  05

info@filmteambuilding.nl

www.filmteambuilding.nl
 


Filmteambuilding op locatie

Filmteambuilding

 


 

TVworkshop - Workshops Film maken, Lipdub maken, Videoclip maken en graffiti workshop


Op zoek naar een unieke activiteit? Ga dan niet paintballen of kanovaren, maar maak je eigen film!

Onze workshops richten zich op verschillende vormen van film maken. Zo hebben we de workshops lipdub maken, commercial maken, film maken of videoclip maken.

Naast deze film workshops hebben we ook nog graffiti workshops.

Het belangrijkste bij onze workshops is dat iedereen actief bezig is, niemand staat aan de zijlijn. We houden ook rekening met de mensen die liever niet voor de camera staan. Er zijn meer dan genoeg functies, zowel voor als achter de schermen, denk aan camera, licht en geluid. De gehele crew wordt door jullie eigen groep gevormd.

Heb je al een mooie locatie in gedachten, maar ben je niet zeker of de workshop hier kan plaatsvinden? Geen zorgen, TVworkshop kan op vrijwel iedere locatie terecht! Wat dacht je van een mooi oud kasteel,, een theater, een cafe of het eigen bedrijfspand. Naast deze binnenlocaties kunnen de workshops bij goed weer ook buiten gehouden worden. Gegarandeerd een geweldige dag!

Een lastig punt bij organiseren is altijd het budget. Ook hier biedt TVworkshop de uitkomst; wij hebben al workshops vanaf € 29,50 per persoon. Voor grote groepen vanaf 50 personen hebben wij een aangepast tarief. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de prijzen en de verschillende workshops.

TVworkshop
Parelpad 14, 3402 ZE, IJsselstein (postadres)
030-227 0620

info@tvworkshop.nl

http://tvworkshop.nl
 


bedrijfsuitje workshop film maken

bedrijfsuitje workshop lipdub maken