teambuilden
workshop koken
sportdag
businessevent

Bedrijfsuitjesgids.nl


Gemotoriseerd uitje

 

 

Tuk Tuk Company - de leukste Tuk Tuk uitjes


Sawadikrap! Vandaag beleeft u een personeelsuitje in Thaise sferen.

Onze sympathieke Tuk Tuk coaches leggen u onder het genot van een welkomstdrankje uit wat de beleving in een traditionele Tuk Tuk zo bijzonder maakt: 3 wielen, met links schakelen, met uw rechtervoet remmen, en gas geven met uw rechterhand. Dan is het de beurt aan u. Binnen een half uur wordt u door onze ervaren coaches klaargestoomd voor het échte Tuk Tuk werk. Nog even slalommen om wat pylonen en dan.... zelfstandig op weg in de Thaise Tuk Tuk.

Met uw team rijdt u over smalle weggetjes omringd door water en wilgen. U kruist karakteristieke dorpen als Baambrugge en Nigtevecht. Halverwege pauzeert u in een gezellig café in Vreeland. Terug in in Diemen wacht de prijsuitreiking. Heeft uw team de Tuk Tuk Cup gewonnen?

Prijs p.p.: 49 euro ex BTW

Van 12 tot 80 deelnemers.

Tuk Tuk Company
Verrijn Stuartweg 22 P
1112 AX  DIEMEN
Tel 020 686 88 88
Fax 020 686 82 48
Email: info@tuktukcompany.nl
www.tuktukuitjes.nl
www.tuktukcompany.nl
 


Tuk Tuk Company

 

 

Traffic Control - locaties in Nederland en België


Bent u op zoek naar een sensationeel bedrijfsuitje? De “Driving Safe’ en “Driving Fun” formule van Traffic Control staat garant voor een actieve dag vol (ont)spanning en belevenissen.
Traffic Control biedt u de mogelijkheid om een uitdagend en onvergetelijk evenement te organiseren op één van onze locaties in Nederland of België.

“Driving Safe’ is de unieke formule, waarbij u actief kunt deelnemen aan een Anti-slipcursus of Off-road cursus. Ook de Ongevalsimulator, Rijstijlanalyse en het Theorie-examen ‘Mag Dat?’ zijn bijzondere educatieve activiteiten die horen bij deze formule. Met deze actieve en informatieve onderdelen op het gebied van verkeersveiligheid wordt uw rijvaardigheid en bewustzijn geoptimaliseerd.

De formule “Driving Fun” staat voor diverse andere spectaculaire activiteiten, zoals Ferrari, Porsche, Bugxter, Segway, Quad en Sandbuggy rijden, Airboarden, Outdoor Karten en Powerturnen.
U heeft dus de keus uit een uitgebreid aanbod van activiteiten.
Dé ingrediënten voor een onvergetelijke dag. De activiteiten uit de twee concepten kunnen natuurlijk uitstekend worden gecombineerd.
Zo organiseert u een sportief, educatief en onvergetelijk spannend uitje. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van deskundige en enthousiaste instructeurs.

Voor zakelijke toepassingen beschikt Traffic Control over meerdere vergaderruimtes voorzien van moderne presentatiemiddelen. Ideaal voor vergaderingen, meetings of bedrijfspresentaties. Wilt u een compleet verzorgd bedrijfsuitje?
Combineer uw “Driving Safe” en “Driving Fun” arrangement met de uitgebreide horeca faciliteiten.

Traffic Control ontwikkelt graag voor u een arrangement op maat!

Kijk snel op onze website en vraag uw offerte aan.

Tel: 0031 (0) 35 - 52 34 459
sales@trafficcontrol.nl
www.trafficcontrol.nl
 


Traffic-Control-offroad-rijden

VVC Adventure - Almere


De Bedrijfsuitjes Specialist ................... VVC-Adventure

Wij zijn dé specialist als het gaat om het organiseren van een bedrijfuitje. Wat hebben wij te bieden?

De Meerkamp Competitie, dit is een kennismaking met verschillende activiteiten zoals: slipcursus, sumoworstelen quadrijden, en nog 30 verschillende activiteiten in competitie verband.

Wil je een stoerder bedrijfsuitje kies dan voor het Motorspektakel. De activiteiten duren langer, dus kunnen we de moeilijkheidsgraad omhoog schroeven. Wat dacht je ervan om een ritje te maken in een Hummer, Ferrari of Porsche aangevuld met IJskarten met een quad. Dit is een opsomming van de spectaculaire Motorspektakel activiteiten.

Wil je samenwerken met de groep en allerlei teambuilding activiteiten doen zoals bijvoorbeeld Drakenboot varen, Djembee percussie training kijk dan even naar onze Secret Agent en Alignak adventures.

Een city tour dwars door de straten en grachten van Amsterdam dan is Amsterdam Adventure een geschikt programma.

Altijd eens willen karten, kijk dan een naar ons Mini Monaco Adventure. Je raced dan in allerlei verschillende voertuigen zoals Sandbuggy, Formule 1, Quad etc.

Ook voor vergader arrangementen kunt u bij ons terecht. Onze professionele keuken staat garant voor perfecte koffie, lunches en diners, barbecue en koud/warm buffet.

Bezoek onze website.
 


VVC-Adventure-terreinrijden

 

 Home